Thaise Oliemassage

Thaise Oliemassage

Zacht‘ of ‘deep tissue’.

Zacht
Mantra Sun & Fire (steviger)Mantra Moon & Aqua (zachter)

De zachte massages  zijn unieke combinaties van de Thaise, Zweedse, Tibetaanse en Indiase massages. Er wordt gewerkt op de behandeltafel.De massages worden met aromatische olie gegeven. Door de olie kom je in een diepe ontspanning, zodat blokkades makkelijker losgelaten kunnen worden. Het geeft je energie en brengt je een weldadige ontspanning.

Deep Tissue
De Deep Tissue massage is een krachtige massage die zich richt op herstellen en ontspannen van diepere lagen van spieren en verbindend weefsel. De Deep Tissue massage is ondersteunend bij chronische spanning in nek, rug, schouders.

De Deep Tissue massage is langzaam met diepe strijkingen en het wordt diep en traag uitgevoerd.

Boek vandaag nog uw massage!

Bekijk ook onze andere massages

Boek vandaag nog uw massage!

Leefstijlcoach

Leefstijlcoaching kan voor jou de uitkomst bieden om blijvende veranderingen in je gezondheid tot stand te brengen. Wil je in jezelf en je gezondheid investeren? Ga het avontuur aan met een leefstijlcoach!

Hygiëne

Hygiëne is zeer belangrijk. Voor alle oliemassages geldt daarom dat ondergoed aanblijft. De massages zijn echter wel prettiger zonder BH.

Cadeaubon

Leuk om te geven en leuk om te krijgen! Ben je op zoek naar een leuk, ontspannend èn origineel cadeau om iemand te verrassen of om te laten weten dat je iemand waardeert? Dan is een cadeaubon van Massage Harmony een prachtig en uniek geschenk.

Afspraak maken of meer informatie?

Bel ons op 06 - 483 857 99 of stuur ons een bericht.

Recensies

Wat onze klanten zeggen

Boek vandaag nog uw massage!