Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Dit is een combinatie van een dynamische massage en een ontspanningsmassage, aangevuld met een polariteitsmassage om de energiestroom meer in balans te brengen.

KIOM Massage is een massage die aandacht heeft voor de mens als geheel, niet alleen voor het gedeelte waar zich eventueel problemen voordoen.

De massagevormen die gebruikt worden, werken zowel op fysiek als energetisch niveau.

De KIOM massage is, nog meer dan de andere vormen van massage, een ‘op maat’ product. Dit betekent dat je bij de eerste massage kennis maakt met alle drie de vormen van massage, maar gaandeweg zal ik een zo optimaal mogelijke massage samenstellen die je als prettigst ervaart!

Boek vandaag nog uw massage!

Bekijk ook onze andere massages

Boek vandaag nog uw massage!

Leefstijlcoach

Leefstijlcoaching kan voor jou de uitkomst bieden om blijvende veranderingen in je gezondheid tot stand te brengen. Wil je in jezelf en je gezondheid investeren? Ga het avontuur aan met een leefstijlcoach!

Hygiëne

Hygiëne is zeer belangrijk. Voor alle oliemassages geldt daarom dat ondergoed aanblijft. De massages zijn echter wel prettiger zonder BH.

Cadeaubon

Leuk om te geven en leuk om te krijgen! Ben je op zoek naar een leuk, ontspannend èn origineel cadeau om iemand te verrassen of om te laten weten dat je iemand waardeert? Dan is een cadeaubon van Massage Harmony een prachtig en uniek geschenk.

Afspraak maken of meer informatie?

Bel ons op 06 - 483 857 99 of stuur ons een bericht.

Recensies

Wat onze klanten zeggen

Boek vandaag nog uw massage!