Gastenboek

Deel je ervaring
Welkom bij ons gastenboek, de plek waar jouw mening telt! We nodigen je uit om je ervaring met ons te delen en ons te vertellen hoe we het doen. Jouw feedback is van onschatbare waarde en helpt ons om onze producten/diensten te verbeteren.

Of je nu een nieuwe klant bent die onze service net heeft ontdekt, een trouwe fan bent of ergens daartussenin zit, we horen graag wat je te zeggen hebt.

Gebruik deze ruimte om eerlijke beoordelingen en opmerkingen te delen. We waarderen openhartigheid en transparantie, zodat we kunnen blijven groeien en voldoen aan jouw behoeften.

Dank je wel voor het nemen van de tijd om je gedachten met ons te delen. We kijken uit naar je eerlijke en constructieve beoordelingen.

Schrijf een nieuw bericht voor ons gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
11 berichten.
N. schreef op maart 20, 2023 om 10:48 am
Ik heb de gesprekken als heel goed ervaren, je bood een luisterend oor en kon passend advies geven. We maakten haalbare en duidelijke afspraken waarop ik mijn leefstijl kon aanpassen, dit was fijn en overzichtelijk. Je wist ook goed extra informatie te geven over voedingsstoffen die ik nog niet kende, zoals over de noten en vezels. Al met al vond ik dat je me goed hebt begeleidtšŸ‘šŸ» Heel erg bedankt voor alles en succes in de toekomst.
R. schreef op februari 25, 2023 om 6:37 pm
Goede kennis van voedingsstoffen, en daardoor duidelijk inzicht gekregen in wat ik nodig heb. Uiteindelijk een goed maaltijdplan kunnen maken, en een goed begin naar gezonder eten gecreƫerd waar ik verder op kan bouwen.
J. schreef op februari 19, 2023 om 1:57 pm
Mijn gesprekken met Eva gingen erg goed. Ze stelde me vragen op een discrete manier en ik voelde me in vertrouwen om ze te beantwoorden. Op deze manier slaagde zij erin mij de weg te laten vinden naar mijn ideale kijk en staat van door mijzelf.
Szilvia Rosalina-Skulteti schreef op november 12, 2021 om 4:59 pm
Weer een heerlijke massage gehad van Eva. Voor mij was deze helemaal nieuw, in een speciale massagestoel, zonder omkleden, lekker laagdrempelig en oh wat fijn!! Ik kan het iedereen aanbevelen.
Tanja vd Made schreef op mei 1, 2021 om 3:58 pm
Samen met mijn man een workshop massage gevolgd onder de zeer deskundige en prettige leiding van Eva. Veel geleerd en vooral genoten.
Kees Lepoeter schreef op maart 11, 2020 om 12:59 pm
Eva geeft de best mogelijke massages die je je kunt voorstellen! Ze is zeer veelzijdig, ik heb al meerdere soorten massages gehad, recentelijk een bijzondere Thaise massage. Eva is zeer toegewijd, neemt ruim de tijd zodat de massage al zijn effect heeft. Ik ben zelf vrij stressgevoelig en Evaā€™s massages zijn altijd zeer ontspannend voor mij. Ik kan haar voor iedereen van harte aanraden!
Anneke Klein schreef op januari 8, 2020 om 10:23 am
Ik kom vaker bij Eva voor een massage, ik heb ook al van meerdere soorten mogen genieten, maar nog nooit hier iets geschrevenā€¦ nu wil ik het toch even kwijt ook op deze manier: bedankt Eva! Je deskundigheid, je volledige aandacht voor mij als ik op de massagetafel lig, de omgeving die je hebt gecreĆ«erd voor de massages: onbetaalbaar!
Anouk Janssen schreef op november 13, 2019 om 5:00 pm
Eva geeft heerlijke massages. Ik zou het liefst elke dag gaan šŸ™‚ Ze houdt rekening met je wensen en masseert goed en met gevoel. Een fijne ruimte met een rustgevend muziekje, warme olie en een verwarmd matras om helemaal tot rust te komen. Ik raad het iedereen aan!
Marc de Jager schreef op oktober 7, 2019 om 2:37 pm
Eva geeft heerlijke massages, waarna je je een nieuw mens voelt. Ze vraagt na en voelt aan waar je behoefte aan hebt. Ze kent zoveel soorten massages dat er altijd wel iets bij zit. Ze masseert niet te hard of te zacht en verrast met net datgene te doen waar je eigenlijk behoefte aan had. Ik kan het iedereen aanbevelen!
Eelco Horsten schreef op april 21, 2017 om 12:13 pm
Leuke, interessante en interactieve massage workshop voor 2 (mijn vrouw en ik) gevolgd bij Eva. Zij is heel deskundig en vriendelijk. In een gemoedelijke en vooral ontspannen sfeer laat ze alles duidelijk zien en legt ze geduldig uit. Zeker een aanrader!!
Janneke Groesz schreef op november 20, 2016 om 12:48 pm
Van de week een fantastische massage van Eva gehad! Van top tot teen ( eigenlijk van teen tot top) behandeld met extra aandacht aan het heup-gebied, wat absoluut de hele doorstroom tussen mijn rug en benen heeft bevorderd. Ik ben weer super elastisch, blokkades zijn weg en ik voel me 10 jaar jonger! Eva is zeer toegewijd, heeft 100% aandacht voor je en de combinatie van pittige stretching en ontspanning ( en niet te vergeten de liefdevolle communicatie van Eva!) zorgen voor een hele fijne ervaring!! Ik kan het iedereen aanbevelen! Dank!!x

Recensies