Ayurvedische massage

Ayurvedische massage

Abhyanga Ayurveda (afkomstig uit het Sanskriet) betekent vrij vertaald ‘kennis van het leven’. Deze oudste vorm van geneeskunde is afkomstig uit India en is al 5000 jaar lang heilzaam voor de samenleving.

 De Ayurvedische massage is dynamisch. Het reactiveert de herstelprocessen van het lichaam, gaat de veroudering tegen en houdt de huid jong en rimpelvrij. Het heeft indirect invloed op de longen, darmen en de nieren. Door massage wordt de bloedcirculatie bevorderd en worden dode huidcellen verwijderd, zodat nieuwe huidcellen kunnen groeien, waardoor de elasticiteit van de huid bewaard blijft. Bevordering van de bloedcirculatie stimuleert het loskomen van toxine en het afvoeren van afvalstoffen.

 Omdat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn werkt de Ayurvedische massage niet alleen op fysiek niveau, maar ze heeft het ook effect op de geest. Ze brengt rust en maakt de persoon opgewekter. Iedereen heeft het nodig om geraakt en aangeraakt te worden. Onderzoek heeft aangetoond dat mensen en dieren die te weinig lichaamscontact krijgen onzeker zijn, zich moeilijk aanpassen en meer kans op ziekten hebben.

 Een Ayurvedische massage duurt 1 uur lang en is inclusief Ayurvedische hoofdmassage. 

Er wordt gebruik gemaakt van warme kruidenolie. 

 Met of zonder kruidenstempels.

Boek vandaag nog uw massage!

Bekijk ook onze andere massages

Boek vandaag nog uw massage!

Leefstijlcoach

Leefstijlcoaching kan voor jou de uitkomst bieden om blijvende veranderingen in je gezondheid tot stand te brengen. Wil je in jezelf en je gezondheid investeren? Ga het avontuur aan met een leefstijlcoach!

Hygiëne

Hygiëne is zeer belangrijk. Voor alle oliemassages geldt daarom dat ondergoed aanblijft. De massages zijn echter wel prettiger zonder BH.

Cadeaubon

Leuk om te geven en leuk om te krijgen! Ben je op zoek naar een leuk, ontspannend èn origineel cadeau om iemand te verrassen of om te laten weten dat je iemand waardeert? Dan is een cadeaubon van Massage Harmony een prachtig en uniek geschenk.

Afspraak maken of meer informatie?

Bel ons op 06 - 483 857 99 of stuur ons een bericht.

Recensies

Wat onze klanten zeggen

Boek vandaag nog uw massage!