Body & Soul Together

Weer Goed in je Vel

Aanraking is één van onze levensbehoeften en is vergelijkbaar met eten en bewegen. Regelmatige massage kan je weerstand aanzienlijk verhogen, het verlaagt namelijk de productie van cortisol. Cortisol is een stresshormoon en door deze te verlagen wordt je immuunsysteem actiever, waardoor je meer weerstand tegen ziektes opbouwt. Daarnaast kan een massage je energieblokkades opheffen. Tijdens een massage komen de stoffen endorfine en serotonine vrij, die ook wel de gelukshormonen worden genoemd. Endorfine werkt pijnstillend en serotonine zorgt ervoor dat je je blij voelt, beter slaapt, en dat je pijn ook beter kunt verdragen. In veel Oosterse landen is massage een deel van de dagelijkse routine. Veel kinderen groeien op met massage en maakt daarom deel uit van de opvoeding. In onze (Westerse) maatschappij is aanraken een gevoelsbeleving die steeds zeldzamer wordt. Een tekort hiervan kan op den duur leiden tot achteruitgang van je welzijn. In eerste instantie is dit alleen geestelijk, emotioneel, maar op den duur wordt kan het zelfs lichamelijk worden. Voorbeelden daarvan zien we bij alleenstaande bejaarden. Aanraking, massage wordt soms ook gezien als taboe omdat het met intimiteit wordt geassocieerd. Het is echter veel meer: een vorm van aandacht, troost, vertrouwen en energie geven.

Relax

Bekijk alle massages

Boek vandaag nog uw massage!

Leefstijlcoach

Leefstijlcoaching kan voor jou de uitkomst bieden om blijvende veranderingen in je gezondheid tot stand te brengen. Wil je in jezelf en je gezondheid investeren? Ga het avontuur aan met een leefstijlcoach!

Hygiëne

Hygiëne is zeer belangrijk. Voor alle oliemassages geldt daarom dat ondergoed aanblijft. De massages zijn echter wel prettiger zonder BH.

Cadeaubon

Leuk om te geven en leuk om te krijgen! Ben je op zoek naar een leuk, ontspannend èn origineel cadeau om iemand te verrassen of om te laten weten dat je iemand waardeert? Dan is een cadeaubon van Weer Goed in je Vel een prachtig en uniek geschenk.

Afspraak maken of meer informatie?

Bel ons op 06 - 483 857 99 of stuur ons een bericht.

Enjoy

Duur en tarieven

Aliquam a augue suscipit, luctus neque purus ipsum neque undo dolor primis libero tempus, blandit a cursus varius at magna tempor

Clear your mind

Sfeerimpressie

Recensies

Wat onze klanten zeggen

MAAK VANDAAG NOG UW AFSPRAAK!